Øg din omsætning - enkelt, fleksibelt og nemt!

Bliv SMS-partner og vælg dine egne kunder

Vores løsning SMS-partner giver dig fuld kontrol over din kundetilgang på en meget nem og fleksibel måde.

Som SMS-partner får du nemlig en SMS, når vi får en henvendelse, der matcher dine ønsker til opgaven og din geografiske placering.

SMS'en indeholder et link til opgavebeskrivelsen og det uddybende notat fra vores sagsbehandler.

Hvis du synes mødet er interessant, så svarer du på SMS'en med 'JA'. Er du ikke interesseret, svarer du 'NEJ'. Så enkelt er det.

Møderne koster en fast pris

Når du svarer 'JA', så betaler du for mødet, og så får du alle kundeoplysningerne. Betalingen for mødet sker via kreditkort, FI-kort eller MobilePay.

Møderne koster en fast pris, som du altid kan se i SMS'en. Er prisen for mødet billigere end normalt (vi har tit visse møder på "tilbud"), så står det også tydeligt i SMS'en. Og hvis opgavens beregnede pris er på mindre end 8000 kr., så halveres prisen for mødet.

1 kunde - 1 fagmand

Vi formidler ikke opgaver til mere end 1 fagmand af gangen. Vi er ikke interesserede i at skabe unødig konkurrence mellem vores samarbejdspartnere.

Når du bruger en service som vores, skal du nemlig ikke tvinges til at gå ned i pris for at få ordren i hus. Du fortjener at få et godt overskud ud af hårdt arbejde.

Du er altså den eneste, der sendes ud til opgaven - dit kundemøde er helt eksklusivt.

Hvad hvis du svarer 'NEJ' eller glemmer at svare?

Så sender vi bare mødetilbuddet videre til den næste partner, der matcher kriterierne. Du er helt fri til at takke nej til mødet uden problemer.

Hvis du ikke får svaret på SMS'en overhovedet, så sker der heller ikke andet, end at mødet går videre til en anden.

Tilmelding og abonnementet

Du kan tilmelde dig, hvis du er fagperson inden for de brancher, som vi samarbejder med. Du skal naturligvis have et gyldigt CVR-nummer for at kunne være med.

Det er gratis at være tilmeldt servicen. Herefter kan du jo helt selv bestemme, præcist hvor meget du vil investere i nye kunder fra uge til uge.

Du kan dog vælge efter et stykke tid at opgradere til en månedligt abonnement, hvis du gerne vil "foran" i SMS-køen.

Læs her, hvordan vores service fungerer i praksis.