Øg din omsætning - enkelt, fleksibelt og nemt!

Vilkår for brugen af hjemmesiden

Hjemmesiden prisberegning.dk og tilhørende subdomæne samarbejde.prisberegning.dk ejes og drives af kundeformidlingsvirksomehden Prisberegning.dk A/S.

Prisberegning.dk A/S ejer og driver en række fagspecifikke hjemmesider, der henvender sig til internetbrugere, som søger efter priser på deres bygge-, anlægs-, rådgivnings- eller revisionsopgaver og fagpersoner, som kan afgive tilbud på opgaverne. Du kan finde en liste over disse hjemmesider her.

Brugen af kontaktformularen og hjemmesiden

Brugen af kontaktformularen er altid fuldstændigt uforpligtende. Det betyder, at du ikke forpligter dig til at indgå samarbejde med Prisberegning.dk A/S ved brugen af kontaktformularen.

Bruger du kontaktformularen til at bestille en samtale med en salgsmedarbejder, giver du tilladelse til, at Prisberegning.dk kontakter dig pr. telefon.

Rabatter og kampagnetilbud

Alle rabatter og kampagnetilbud kan udelukkende benyttes af brugere, der vælger at indgå samarbejde med Prisberegning.dk A/S.

Samarbejde

Som samarbejdspartner hos Prisberegning.dk A/S får man del i de kundemøder, som Prisberegning.dk får ind hver dag. Kriterierne/kravene til kundemøderne (eksempelvis opgavetype og område) defineres af samarbejdspartneren ved partnerskabets indgåelse.

Samarbejdspartneren betaler enten pr. kundemøde eller et månedligt abonnement alt efter samarbejdspartnerens ønske. Samarbejdspartneren er altid den eneste, der sendes ud for at give tilbud på opgaven.

Samarbejde indgås efter aftale med en salgsmedarbejder.

Cookies


Vi indsamler statistisk data og informationer om brugeradfærd ved hjælp af tredjepartscookies på samarbejde.prisberegning.dk, prisberegning.dk og de resterende hjemmesider, der ejes og drives af Prisberegning.dk A/S.

Indsamlet data bruges udelukkende i forbindelse med optimering af brugeroplevelsen, annoncering og serviceforbedringer. Der indsamles ingen personidentificerende oplysninger uden brugerens viden og accept.

Brugere kan frit browse (klikke rundt på) hjemmesiden uden at afgive personlige oplysninger.

Dataansvarlig: Vi (Prisberegning.dk A/S) er dataansvarlig for alle personoplysninger, som du afgiver ifm. brugen af vores hjemmesider og som samarbejdspartner/medlem. Vores adresse er: Kigkurren 8g, 4.tv. , 2300 København S; vores CVR-nr er: 29792526

Hvis du vil klage over vores service, skal du rette henvendelse til Simon Klug på info@prisberegning.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerombudsmanden, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby via www.forbrugerombudsmanden.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/